We zullen altijd streven naar uitmuntendheid op dit gebied, en streven naar de hoogste kwaliteit van onze producten en service. Ons primaire doel is altijd geweest om onze lezers te voorzien van de hoogste kwaliteit informatie op het Windows-platform. Het zal altijd onze prioriteit zijn om onze langdurige steun van de Ubuntu gemeenschap door de jaren heen te behouden.

Ik wil ook ingaan op het feit dat ik altijd kritisch ben geweest over de Ubuntu marketing machine en wat ik zie als een gebrek aan professionaliteit. Ik ben uiterst kritisch geweest over Ubuntu, en dat heb ik de afgelopen jaren geuit. Ik heb ook de mening geuit dat ik niet langer zal blijven werken voor Ubuntu, want ik voel dat we de weg kwijt zijn. Ik heb een aanzienlijke hoeveelheid vrije tijd genomen van het werk om te werken aan de blog voor een tijdje en ik zou graag denken dat ik een behoorlijke hoeveelheid tijd verdiend om dat te doen.

Dus we zorgen ervoor dat je waar voor je bent.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om het te stellen. (En alsjeblieft, gebruik je echte naam niet op deze blog. Uw privacy is hier niet veilig.) Dus, zonder verder oponthoud, hier zijn de producten die u zullen helpen bij het vinden van de perfecte Windows-tablet: · Kona Kona-1D (prijs onbekend, geen verzending) (Kona is de fabrikant van deze tablet) Dit is een tablet met een mooi, dun bezelontwerp met een Windows 7-besturingssysteem dat draait op een Intel-chip. Het wordt geleverd met 4GB RAM en een 32GB solid-state drive (SSD) die een beetje groter is dan het standaard 16GB model. De tablet heeft een kleine bezel rond de camera, maar je de voorkant van de tablet zien met de achterkant naar je toe. Je zult in staat zijn om het scherm te zien tijdens het gebruik van deze tablet, en het zal er geweldig uitzien als je dat doet.

Dankzij ons testlaboratorium hebben we ook meer dan 100 verschillende toepassingen doorstaan. De site heeft een volledig assortiment testproducten en -diensten voor thuis- kantoor- commerciële en industriële, evenals industriële, agrarische en dienstverlenende industrieën. Onze testfaciliteiten zijn volledig uitgerust met hoogwaardige apparatuur om aan alle eisen van de industrie te voldoen. Onze producten worden getest met behulp van veel verschillende technieken en testlaboratoria in verschillende landen. We hebben honderden producten getest van toonaangevende fabrikanten en leveranciers zoals Samsung, Acer, Sony, Fujifilm en meer. Onze producten worden ook getest door klanten in de Nederlandse en Europese markt. Wij bieden een breed scala aan diensten voor zowel particulieren als bedrijven. Onze service varieert van het ontwerpen en ontwikkelen van verschillende soorten producten tot kwaliteitsborging, testen en consulting.