Ik heb dit altijd al willen doen omdat we een soortgelijk probleem hadden. Het was echt moeilijk om een oplossing te vinden voor dit probleem. We houden allemaal van En gebruiken Windows, maar velen van ons zijn op zoek naar betere oplossingen dan de huidige.

Windows Vista en Windows 7 zijn al uit. Ik heb een oplossing gevonden met een script genaamd Windows 8 / 8.1 Script dat compatibel is met beide besturingssystemen. Ik ben blij met het script en zal het binnenkort met u delen. Het is echt eenvoudig en je hoeft alleen maar te typen in uw gebruikersnaam en wachtwoord. Het is ook zeer snel en vereist niet dat u een register sleutels of instellingen te wijzigen, het werkt precies als een traditioneel script. Ik hoop dat dit artikel geholpen. Als je hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met mij op. Ik ben erg vriendelijk en ruimdenkend. Als u geïnteresseerd bent in het vinden van wat ik doe kijk dan op de blog en het forum van de blog. U ook de contactpagina of de commentaarsectie controleren.

Mijn leven

Toen ik klaar was met school en ging studeren, begon ik het woord "RaamTest" veel te gebruiken. Het is echt een mooie naam. Het meest nuttige ding over het is dat het niets te maken heeft met de Windows of de Mac. De naam "RaamTest" is gewoon een mooie naam met een sterk imago, dus het werkt voor beide computergebruikers. Toen ik "RaamTest" begon te gebruiken, wilde ik weten wat RaamTest precies is. Dus ik deed wat onderzoek over het onderwerp en ik kreeg een aantal interessante resultaten.

Wat is RaamTest?

RaamTest is een Linux-gebaseerde software applicatie die draait op de top van een computer genaamd een "RaamTest Server" of een "RaamTest Lab". Een RaamTest Lab is een server, die een aantal machines bevat die als één systeem fungeren. Deze machines zijn met elkaar verbonden via een netwerk via "router" software of een netwerkkaart en bieden een manier om de machine te beheren en te beheren.

In 2015 werd ik geïnterviewd door "The Netherlands TV" en gaf ik een antwoord over Windows 8 voor de vragen over het systeem. Nu heb ik besloten om te proberen om dat antwoord te delen, zodat andere mensen kunnen leren van. U het interview hier lezen.

Wat is de "Windows 8 upgrade venster" en hoe het werkt? Een paar maanden geleden microsoft officieel introduceerde een nieuw systeem upgrade voor Windows, bekend als "Windows 8". De belangrijkste functies van Windows 8 zijn het nieuwe startscherm, het startscherm in de stijl "Metro", de nieuwe file explorer-interface, de nieuwe File Explorer-interface. U hier een gedetailleerde lijst lezen van alle wijzigingen in het upgradevenster (Windows 8-upgradedetails). Het upgradevenster is zeer eenvoudig in te stellen en vereist niets meer dan een internetverbinding. Je gaat gewoon naar de Microsoft-website (www.microsoft.com) en klik op de link 'Nu upgraden'. De volgende stappen in het upgradeproces zijn hetzelfde als de normale upgrade.

Ik ben geboren in Amsterdam en opgegroeid in Nederland, maar mijn Engels is slecht. Mijn favoriete boeken zijn The Diary of a Teenage Girl van Susie Bright (die ik op de middelbare school lees) en The Magic Window van Robert Walser. Ik hou ook van The Catcher in the Rye en Alice in Wonderland (zo niet De avonturen van Huckleberry Finn). Als u vragen hebt over windows, of u wilt gewoon een boek te lezen zul je geen problemen hebben bij het vinden van de antwoorden hier. Als u wilt chatten met mij in het Engels neem dan contact op via de opmerkingen en u zult in staat zijn om contact met mij op te nemen.

Ik ben geboren in Amsterdam, ben in 2000 met mijn ouders naar Nederland verhuisd en woon nu 10 jaar in Nederland. Ik ben een zeer open en enthousiaste lezer, die houdt van alles over en houdt van nieuwe dingen uit te vinden.

Op sociale media vind je me op Twitter en Instagram. Ik ben ook op Instagram.

Een paar weken geleden had ik een droom. Ik werd wakker om 8 uur, en zag mezelf in een hotelkamer met mijn moeder, zus en broer. We waren aan het praten en genoten van een mooie dag. We hadden een mooi gesprek over onze kindertijd en waar we nu zijn. Toen riep mijn moeder plotseling: "Oh mijn God, ik ben zwanger! Laten we gaan." Ik begon snel naar mijn slaapkamer te rennen, maar daar bleef het niet bij. Ik wilde naar de keuken, maar ik voelde me niet zo goed. Toen ik bij de keuken aankwam, zag ik een klein raam in het plafond, met een klein roze licht binnen. Ik was bang dat het een nep-licht was, maar mijn moeder was erg kalm en gaf er niet om. Toen ik op de grond ging zitten, zag ik dat het echt is, een kleine baby die net is begonnen te groeien.